Timo Werner

Napadač Chelsea i njemački reprezentativac Timo Werner se oglasio o svojoj budućnosti u londonskom klubu, nakon što je prošle sezone započeo samo petnaest premierligaških utakmica, naglasivši kako sljedeće sezone želi igrati puno više.


S obzirom da se krajem ove jeseni igra Svjetsko prvenstvo u nogometu, brojni nogometaši će u skladu s tim donositi i odluke o svojoj budućnosti ovog ljeta, a jedan od onih koji se nadaju većoj minutaži u odnosu na prošlu sezonu kako bi izborio svoje mjesto u reprezentaciji je upravo Werner.

"Jasno je da sljedeće sezone želim igrati više i da bih trebao igrati više, prije svega kako bih bio u dobroj formi za Svjetsko prvenstvo, a također i kako bih imao šansu igrati na Svjetskom prvenstvu." rekao je Werner za Daily Mail.

Isti izvor tvrdi i kako su čelnici Chelsea prilikom pokušaja dovođenja Matthijsa de Ligta iz Juventusa u pregovore s talijanskim klubom uključili i mogućnost razmjene igrača, a u kojoj se spominjao i Werner, što bi moglo značiti da Njemac i nije u ozbiljnim planovima Thomasa Tuchela za sljedeću sezonu.

Ukoliko Werner želi imati sigurno mjesto u reprezentaciji Njemačke, morat će razmisliti i o mogućnosti napuštanja Chelsea, osim ako dobije uvjerenja da će sljedeće sezone igrati puno redovnije nego prošle.