Prije samo tjedan dana navijaci Arsenala i Wolverhamptona su uživali u tome kako je Emmanuel Frimpong loptom u lice napucao nogometaša Tottehnama Rafaela van der Vaarta. Nogometna karma, cini se, vrlo brzo uzvraca udarac.  Jucer, braneci svoj gol nakon kornera u utakmici protiv Aston Ville, Frimponga je nogom u lice udario Stilian Petrov, slomivši mu pri tome jagodicnu kost. Utakmica je bila prekinuta na osam minuta dok mu je ukazivana pomoc na terenu, a nešto kasnije potvrðeno je kako ce sa terena izbivati oko tri mjeseca.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Meðutim, vec u subotu navecer Frimpong je bio raspoložen za šalu, pa je na svom Twitter profilu napisao: "Trebali biste prestati brinuti o meni. Nadam se da je Petrovu sve u redu sa stopalom nakon što je pogodio metalno lice."

Nakon toga je za službenu klupsku stranicu izjavio: "Ne mogu se puno toga sjetiti, da budem iskren. Sjecam se da sam udario loptu glavom, a iz onoga što sam cuo, nakon toga sam dobio udarac u lice. Morat cemo sacekati par dana da se situacija smiri."