Veteran Manchester Uniteda Ryan Giggs je potpisao novi ugovor sa tim klubom, u kojem ce tako od ljeta igrati i svoju 22. sezonu u karijeri, nakon što je debitirao 1991. godine i od tada odigrao 898 utakmica.

Dugo godina krilo, a u posljednje vrijeme sve cešce središnji vezni Manchester Uniteda je u karijeri osvojio cak dvanaest naslova prvaka Premier lige, te dvije Lige prvaka, a menadžer Alex Ferguson je izrazio svoje zadovoljstvo cinjenicom da ce još najmanje jednu sezonu moci racunati na 38-godišnjeg igraca.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ryan je izvanredan igrac. Na puno nacina on je simbol svih mojih momcadi ovdje u Unitedu: konstantn se obnavlja i adaptira na promjenjivu prirodu igre, te je zadržao želju i glad za uspjehom. Na svakom treningu i utakmici on je primjer kojega drugi trebaju slijediti. Mladi igraci imaju priliku uciti od igraca koji ce nastaviti rušiti rekorde, koje ce teško itko u nogometu nadmašiti." rekao je Ferguson.

"Kad sam potpisao svoji prvi ugovor, nikad nisam ni pomislio da cu moci igrati u Unitedu 22 godine, ali osjecam se dobro i znam da još uvijek mogu dati svoj doprinos u borbi momcadi za trofeje. Osvajanje devetnaestog naslova prvaka je bio sjajan osjecaj, ali u ovom klubu je uvijek najvažnije ono što dolazi sljedece i doista sam sretan što mogu biti dio toga." izjavio je Giggs.