Reprezentativac Obale Bjelokosti Didier Drogba je potvrdio kako želi ostati u Chelseau i nakon završetka ove sezone, kada mu istjece i ugovor s tim klubom.

Špekulacije govore kako bi 33-godišnji nogometaš mogao na kraju sezone preseliti u kineski Shanghai Shenhua, gdje odnedavno igra i njegov bivši suigrac Nicolas Anelka, ali on odbacuje takve tvrdnje, te kaže kako je njegova buducnost u zapadnom Londonu.

"Svi znaju da ja volim ovaj klub i svi znaju da želim ostati. Još uvijek razgovaramo o tome, tako da cemo vidjeti što ce proizici iz tih razgovora. Ja sam optimistican da se nešto može dogoditi."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri"Ja volim Chelsea i mislim da i oni vole mene. Mislim da cemo doci do odluke koja ce odgovarati svima - meni, klubu i navijacima. Ipak, ako se to ne dogodi, takav je život, ali meðusobno poštovanje i ljubav koju dijelimo se nikada nece promijeniti. Moje srce je Plavo." rekao je Drogba za The Sun.

Drogba je takoðer izrazio želju da po završetku igracke karijere bude ukljucen u trenerski rad.

"Bilo bi interesantno biti menadžer Chelsea. Ja volim ovaj klub i uvijek želim pomoci ljudima koje volim, pa zašto ne. Kad bih ja bio menadžer, dao bih puno toga svojim igracima. Morate im pokazati da brinete o njima, da su oni najbolji i onda ce vam se to vratiti."