Napadac Liverpoola Andy Carroll vjeruje kako on pocinje pokazivati svoju pravu vrijednost, nakon što je odigrao znacajnu ulogu u svojoj posljednjoj utakmici protiv Brightona, u kojoj su Redsi ubilježili visoku pobjedu.

Engleski reprezentativac od dolaska u Liverpool nije uspio pronaci onakvu formu kakva ga je ucinila najskuplje placenim britanskim igracem svih vremena u sijecnju prošle godine, ali sada je uvjeren kako ide u tom smjeru.

23-godišnji napadac je u Liverpool stigao ozlijeðen, da bi mu nakon povratka nova ozljeda nešto ranije okoncala proteklu sezonu. U novu je sezonu ušao zdrav, ali i dalje nije uspijevao uhvatiti pravu formu, pa su brojni dovodili u pitanje procjenu Kennya Dalglisha da za njega iskrca veliki novac.

Meðutim, s povratkom kapetana Stevena Gerrarda nakon ozljede i Luisa Suareza nakon suspenzije, i Carroll je poceo dobivati kvalitetnije lopte, a rezultati se polako pokazuju. Bio je najbolji igrac u nedjeljnoj pobjedi protiv Brightona, a uz dobru igru postigao je i jedan gol, te pridodao asistenciju za Suareza.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Osjecam da mi ide dobro. Poceo sam postizati golove i pružam dobre igre u utakmicama. Mislim da to ide jedno uz drugo." rekao je Carroll za Sky Sports.

Na pitanje je li trenutno u najboljoj formi od dolaska na Anfield, odgovorio je: "Bez sumnje i mislim da se to vidi na mojim igrama. Više se krecem po terenu i više sam ukljucen u igru. Sretan sam, imam više samopouzdanja i stvari idu u pravom smjeru."

"Cijela momcad je igrala dobro protiv Brightona i bio sam sretan što sam postigao gol, ali i zbog Luisa, koji je takoðer zabio nakon što je promašio jedanaesterac." dodao je Carroll.