Branic Chelsea David Luiz kaže kako i dalje cvrsto vjeruje u svoje sposobnosti unatoc brojnim kritikama koje su ove sezone s raznih strana pristizale na njegovu igru.

Luiz je zabio prvi gol u utakmici protiv Boltona u subotu, ali to je bila jedna od rijetkih svijetlih tocaka za njega u ovoj sezoni, koju su obilježile brojne pogreške u obrani.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ljudi koji nikada nisu udarili loptu me ne mogu ubiti. To je nemoguce. Jer ja poznajem svoj život iz vremena kad nisam imao ništa, znam svoj život iz vremena kad me je obitelj jako trebala. Znam svoj život iz vremena kad sam sa 14 godina napustio dom i rekao im 'Vratit cu se jednog dana i pružiti vam dobar život'. Igram u velikom klubu, a kad veliki klub ne pobijedi pet ili šest utakmica zaredom, pritisak je jako, jako velik. Ja vjerujem u svoj rad, vjerujem u svoj rad svaki dan, vjerujem u sebe, poznajem svoju osobnost." rekao je Luiz za Chelsea TV.

"Svi igraci su se dobro branili, ne samo David, ne samo Gary Cahill, ne samo Ashley Cole ili Branislav Ivanovic - cijela momcad se dobro branila. To nam treba i u preostalim utakmicama. Sada želim da sacuvamo netaknutu mrežu i u sljedecoj utakmici." dodao je Brazilac.