Menadžer Chelsea Andre Villas-Boas je izjavio kako bi Portov napadac Hulk bio idealna nadopuna njegovoj momcadi, za koju na ljeto, ukoliko ostane na poziciji menadžera, planira rekonstrukciju.

Brazilski reprezentativac je radio pod vodstvom portugalskog trenera u Portu prošle sezone, a ta se suradnja pokazala plodonosnom, jer je klub osvojio cak cetiri titule.

S odlaskom Nicolasa Anelke ostalo je upražnjeno mjesto u napadu, a ukoliko na kraju sezone klub napuste i Didier Drogba i Salomon Kalou, kako se najavljuje, onda ce dovoðenje najmanje jednog snažnog napadaca biti prioritet.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Osim toga, ugovor istjece i Florentu Maloudi, pa ce biti potrebno i pojacanje konkurencije na pozicijama krilnih napadaca.

"Imamo Kaloua i Maloudu, koji se bliže kraju ugovora, dok su Juan Mata i Daniel Sturridge buducnost. U takvoj situaciji sigurno ce biti mjesta koje treba popuniti, a vidim mjesta za eksplozivnog igraca na krilu, nekoga tko je snažan u situacijama jedan na jedan, a Hulk se uklapa u takav profil." rekao je Villas-Boas.