Suprotno nedavnim optimisticnim najavama, kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidic ipak se nece uspjeti prije kraja sezone vratiti na teren, a njegov oporavak zapravo ide i nešto sporije od predviðanja.

Vidic se ozlijedio u prosincu i nakon prvih procjena kako ce propustiti ostatak sezone uslijedile su najave kako bi se ipak mogao vratiti vec u travnju. Meðutim, nove vijesti govore kako od toga nece biti ništa, buduci da njegov oporavak ide sporije od ocekivanja, pa je sada neka tri tjedna u zaostatku u odnosu na procjene.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

U Unitedu se nadaju kako ce 30-godišnji nogometaš biti spreman za predsezonsku turneju po Aziji u srpnju. On trenutno može hodati bez pomoci štaka, ali je i dalje u fazi rehabilitacije u kojoj se bavi samo održavanjem opce kondicije, dok su trcanje i rad s loptom još uvijek daleko.

Sir Alex Ferguson i klupsko lijecnicko osoblje sasvim sigurno nece riskirati pogoršavanje ozljede eventualnim preranim povratkom na terenu, buduci da ga žele zdravog i spremnog za pocetak sljedece sezone.