Vezni nogometaš Chelsea na posudbi u Arsenalu Yossi Benayoun je rekao kako je mala vjerojatnost da ce i po završetku sezone ostati u redovima Topnika, a malo je izgledan i njegov povratak u Chelsea.

Izraelac nije imao puno prilika za igru otkako je u kolovozu stigao na posudbu u Arsenal, te je nezadovoljan svojom situacijom. Željan je redovnih nastupa i kaže kako je spreman otici u klub sa manjim ambicijama kako bi imao standardnu minutažu nekoliko sezona prije kraja karijere.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Sljedece sezone sam prema ugovoru igrac Chelsea i rado cu se vratiti tamo. U svakom slucaju, igrat cu u Chelseau ili negdje drugdje. Moja želja trenutno je potpisati za neki klub iz sredine ljestvice i igrati još dvije ili tri sezone. Najvažnije je to što sada ne igram dovoljno utakmica. Ne dobivam dovoljno prilika."

"Postigao sam pobjednicki gol u utakmici protiv Aston Ville i namjestio gol u sljedecoj utakmici. Ali iz nekog razloga nisam dobivao prilike nakon toga, iako je momcad ušla u niz razocaravajucih rezultata. Ali ja i dalje vjerujem u sebe i vjerujem da cu igrati puno više." rekao je Benayoun.