Menadžer Chelsea Andre Villas-Boas je priznao kako vlasnik kluba Roman Abramovich nema nikakvog razloga stati u njegovu obranu nakon još jednog ložeg izdanja momcadi i novog poraza.

Chelsea je ne samo pobijeðen nego i nadigran na gostovanju kod West Bromwich Albiona u subotu, što ih je dovelo na tri boda zaostatka za Arsenalom u borbi za cetvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedece sezone.

Londonsku momcad sada ceka niz važnih utakmica, pocevši od ponovljene utakmice FA kupa u Birminghamu, gdje ce pokušati zadržati jedinu realnu šansu za osvajanje nekog trofeja ove sezone. Tjedan dana kasnije dolazi uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, gdje ce loviti zaostatak od dva gola iz prve utakmice.

Villas-Boas je ranije govorio kako je u Chelsea došao raditi na duge staze, cesto dodavši kako bi medijima bilo lakše shvatiti njegovu poziciju kad bi se oglasio sam Roman Abramovich, ali sada je priznao kako Rus sada nema na temelju cega stati u obranu svog menadžera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ne mislim da me klub treba javno podržati. Samo trebamo nastaviti raditi svoj posao i svi moramo biti bolji, i igraci i strucni stožer, svi. Kako bismo mogli zahtijevati potporu kluba moramo se popraviti. Nije na vlasniku da se pojavljuje i javnosti i daje nam podršku kada stvari idu ovako kako idu. Svaki poraz koji Chelsea doživi dodaje novi pritisak na menadžera. Morate se složiti da je ovaj rezultat stavio dodatni pritisak na mene. I dalje smo na istoj poziciji, petoj, ali sada zaostajemo tri boda za cetvrtom." rekao je Villas-Boas.

Na još jedno pitanje o tome strahuje li za svoj posao, Portugalac je odgovorio: "Da nisam vjerovao da sam prava osoba za ovaj posao, ne bih ni dolazio ovdje. U ovom trenutku moramo samo poceti pobjeðivati u utakmicama. Nisam zabrinut za buducnost, sadašnjost je najvažnija."