Bivši menadžer Chelsea Luiz Felipe Scolari, koji je prije par godina doživio istu sudbinu kao i Andre Villas-Boas jucer, kaže da ce Portugalcev nasljednik, bez obzira tko to bio, doci u 'pakao'.

Brazilac je, slicno kao i Villas-Boas, dobio otkaz u veljaci 2009. godine, što znaci da je 'potrajao' nekih mjesec dana manje i postao samo jedan u nizu smijenjenih menadžera otkako je Roman Abramovich postao vlasnik kluba.

Scolari stoga priznaje kako suosjeca sa mlaðim kolegom, usmjerivši prst krivnje prema bogatom Rusu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Engleska ima klubove poput Arsenala, gdje Arsene Wenger radi vec dugi niz godina, iako je osvojio samo dva ili tri naslova prvaka. Ali kultura u Chelseau je puno drugacija. Taj njihov potez je cudan, iako nije cudan meni, jer sam ja doživio istu stvar tamo. Neke stvari su poznate, poput odnosa sa predsjednikom, kojima su odnosi sa nekim igracima važniji od odnosa sa trenerom. Villas-Boas je šampion i on ce to nastaviti biti. On je morao zamijeniti barem sedam ili osam igraca koji su bili u klubu još u moje vrijeme, ali nije uspio u tome. Tko god da ga naslijedi, bit ce mu kao da dolazi u pakao." rekao je Scolari.