Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini je potvrdio kako je zainteresiran za mogucnost dovoðenja u svoje redove Arsenalovog kapetana Robina van Persiea, ali vjeruje kako ce on ostati u redovima Topnika.

28-godišnji nogometaš, koji je ove sezone zabio 32 gola, na kraju sljedece sezone ostaje bez važeceg ugovora, a sve pregovore oko njegovog produženja odgodio je do ljeta.

Mancini bi volio dovesti Nizozemca ukoliko postane dostupan, ali ne vjeruje da ce se to dogoditi.

"Mi smo uvijek zainteresirani za dobre igrace. To je normalno, ali ne samo za nas. Mislim da su svi dobri klubovi zainteresirani za Van Persiea. Mislim da je on u ovom trenutku, uz Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Sergia Aguera i Maria Balotellija, jedan od najboljih napadaca u Europi. Mislim da je on fantastican igrac, ali i da ce ostati u Arsenalu." rekao je Mancini.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

City je iz Arsenala prošlog ljeta doveo Samira Nasrija, a prije toga i Gaela Clichya, Kolo Tourea i Emmanuela Adebayora.

"Kada postoji dobar igrac koji želi napustiti klub, onda smo zainteresirani. Ali ako igrac želi ostati, nemamo nikakvih problema s tim. Po  mom mišljenju, Van Persie ce ostati u Arsenalu i potpisati novi ugovor, jer ako on ode, oni ce imati veliki problem. Vjerujem da ce oni na ljeto kupiti dobre igrace. Arsenal je vrhunski klub. Oni žele osvojiti sljedecu Ligu prvaka, tako da iz tih razloga ocekujem njegov ostanak." dodao je Mancini.