Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish se obrušio na britanske medije nakon što su poceli pisati o mogucnosti da urugvajski reprezentativac Luis Suarez na kraju sezone preseli u redove Paris Saint-Germaina.

Dalglish je cvrsto stao u obranu Suareza tijekom hajke na njega zbog niza kontroverznih situacija u kojima se našao, a bio je daleko od zadovoljnog zbog intervjua u kojem je 25-godišnji nogometaš spomenut predsjedniku francuskog prvoligaša Nasseru Al-Khelaifiju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Meni je iznenaðujuce da vi novianri ne znate kako mediji funkcioniraju. Novinar je bio taj koji je spomenuo niz imena, a predsjednik je rekao 'oh, to su interesantni igraci'. Meðu tim prezimenima je bilo i Suarez, ali ja ne znam o kojem se Suarezu radi. Možda to nije bio Luis Suarez. Takoðer, ako novinar pošalje uredniku pricu koja nije interesantna i koju nitko nece prenijeti, onda nece dobiti nikakav novac. Stoga mislim da bi bilo interesantno kad bi vi pojasnili javnosti odakle ta prica potjece, kako je dospjela u javnost, umjesto da postavljate pitanja svaki put kad se necije ime pojavi u javnosti." rekao je Dalglish.