Bivši menadžer Liverpoola Rafael Benitez je odbacio medijske tvrdnje kako mu je ponuðeno mjesto menadžera u Chelseau nakon što je otkaz u tom klubu dobio Portugalac Andre Villas-Boas.

Neki su mediji trvrdili kako je Benitez oklijevao s prihvacanjem ponude jer se radilo o prijedlogu kratkorocne suradnje, no on kaže kako nikakvih pregovora nije niti bilo.

"Kao što sam govorio i ranije, ja nisam želio puno pricati o tome, ali to je bilo u medijima cijelo vrijeme. Nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu, tako da su to sve samo špekulacije i glasine, a ja sam vec rekao da što se moje trenerske karijere tice nema nikakve žurbe." rekao je Benitez.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

51-godišnji Španjolac, koji je u prosincu napustio Inter, ponavlja svoje planove vratiti se trenerskom poslu u klubu koji je sposoban boriti se za velike trofeje.

"Želim voditi vrhunsku momcad koja se može boriti za trofeje. Zbog toga su me ljudi odmah dovodili u vezu s Chelseaem, jer su oni prolazili kroz teško razdoblje, ali ja uvijek ponavljam da nema žurbe i da cekam pravu ponudu. Moja ideja vodilja je uvijek poštovati onog trenera koji je trenutno u klubu, tako da mogu samo reci kako Roberto Di Matteo radi dobar posao u Chelseau i to je to od mene. Ja samo uživam u nogometu, gledam utakmice i to je sve." dodao je Benitez.