Vratar Manchester Citya Joe Hart smatra kako ce povratak u momcad Carlosa Teveza biti poput dolaska novog pojacanja u kljucnom razdoblju u borbi za osvajanje naslova prvaka.

Tevez nije igrao za City od rujna prošle godine, ali je konacno izgladio nesuglasice s upravom kluba i ocekuje se kako ce biti na klupi za sutrašnju utakmicu protiv Chelsea.

"Ja nisam zapravo trenirao s njim, ali oni koji jesu me uvjeravaju kako radi doista dobro. Na menadžeru je da to procijeni. Ali potpuno spreman i u formi Carlos ce biti pojacanje za nas. Imamo puno snage i energije u momcadi, ali Carlos ce nam donijeti još toga. Napadaci koje sada imamo su nas doveli u poziciju da možemo osvojiti rekordni broj bodova u Premier ligi, ali povratak Carlosa u momcad ce biti poput novog pojacanja." rekao je Hart.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Porazom od Swansea prije devet dana City je predao palicu vodeceg u Premier ligi Unitedu po prvi put od listopada prošle godine, ali Hart vjeruje kako je njegova momcad sposobna ponovno vratiti prvo mjesto.

"To nije dobar osjecaj. Znali smo cim je završila utakmica protiv Swansea. Nismo morali provjeravati rezultate, znali smo da smo izgubili prvo mjesto. To nas je povrijedilo i pokazat cemo koliko nas je povrijedilo našom igrom protiv Chelsea."

"Sada moramo krenuti naprijed, ceka nas velika utakmica protiv Chelsea. Moramo se koncentrirati na ono što radimo i sve bi trebalo biti u redu. Jedan rezultat može doslovno sve promijeniti. To je ludilo, ali to je i sjajno. To što sada zaostajemo cetiri boda nece utjecati na našu igru."

"Ja nikad nisam osvojio naslov prvaka, tako da je teško znati kako se osjeca šampionska momcad, ali mi imamo dobar timski duh, dobar stav. Siguran sam da ce vam svatko tko je osvojio naslov prvaka reci da je to ono što je neophodno. Mi imamo sve sastojke za šampionsku momcad, nedostaju nam samo medalje oko vrata." zakljucio je Hart.