Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je nakon jucerašnjeg poraza na gostovanju kod Newcastlea oštro kritizirao dvojicu svojih igraca, Pepea Reinu i Andya Carrolla, koji su izgubili živce u dvije situacije u završnici utakmice.

Reina je desetak minuta prije kraja utakmice nasrnuo na protivnickog branica Jamesa Percha i dobio crveni karton, dok je Carroll, koji je u prvom poluvremenu dobio žuti karton zbog pokušaja iznuðivanja jedanaesterca, psovao prema klupi izlazeci s terena prilikom izmjene.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Mi nemamo problema s tim što igraci izražavaju svoje frustracije i nezadovoljstvo, ali to treba kanalizirati na bolji nacin nego što je napravljeno. Utakmica je završila s puno frustracija i nezadovoljstva, a mislim da je sve bilo rezultat onoga što je Pepe napravio. On je zasluženo dobio crveni karton, a onda je Andy izašao iz igre i otišao odmah u tunel. On je bio frustriran zbog nacina na koji se razvila utakmica. Ne samo zbog sebe nego zbog cijele momcadi."

"Mi moramo vjerovati u sebe. Ako to napravimo, onda imamo bolju priliku napraviti dobre rezultate. Nemamo ni dvojbi oko situacije kad je Andy pao u šesnaestercu. Odmah sam znao da to nije jedanaesterac. Mislim da je Andy svakako izgubio ravnotežu. cak i da je prošao pored vratara, mislim da bi ipak pao. Nemamo problema s tim. Možda imamo problema sa žutim kartonom, jer ne mislim da je on namjerno pao tražeci jedanaesterac."

"Dio onoga što smo pokazali u prvom poluvremenu je bio dobar i uzbudljiv nogomet. Možda smo uz malo srece i smirenosti mogli doci i u vodstvo. Gol koji smo primili, prvi, to je nešto iz cega možemo uciti. Ali držat cemo se zajedno. Najbolji nacin za izaci iz ovoga je da se držimo zajedno. Igraci vjeruju u ono što rade. Ne može se reci da nisu uložili trud i da nisu bili odlucni. Kad bi poceli uživati u gubljenju utakmica, onda bismo imali problem." rekao je Dalglish.