Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini je priznao kako ga ponašanje njegovog napadaca Maria Balotellia nekad toliko frustrira da se mora suzdržavati kako ga ne bi opalio šakom u glavu.

Mancini kaže da bi u slucaju da je Balotelliu suigrac, a ne menadžer, svaki dan bio u sukobu s njim.

"Rekao sam Mariu, 'Da si igrao sa mnom u momcadi prije deset godina svaki dan bih te barem jednom udario šakom u glavu'." rekao je Mancini za Daily Mirror.

Balotelli je jucer u centru grada sudjelovao u prometnoj nesreci iz koje je srecom izašao neozlijeðen, a prošlog vikenda je privukao pozornost na sebe sukobom na terenu s Aleksandrom Kolarovim oko izvoðenja slobodnog udarca u utakmici protiv Sunderlanda.

"Njegov problem je koncentracija, ali ja radim s njim svaki dan. Ne razgovaram s njim svaki dan, jer bih inace trebao psihijatra, ali razgovaram s njim jer ne želim izgubiti njegovu kvalitetu. On može biti jedan od najboljih igraca u Europi. Ne želim da on izgubi svoj talent."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Mancini, koji je prošlog tjedna otvoreno priznao kako ne vjeruje Balotelliu, takoðer tvrdi kako je Balotelliev sukob s Kolarovim okoncan onog trenutka kad je utakmica protiv Sunderlanda završila.

"Ono što se dogodilo izmeðu Balotellia i Kolarova na terenu je situacija do koje može doci u teškim trenucima izmeðu dvojice suigraca. To nije dobra stvar, ali se može dogoditi kad ste nervozni u teškoj situaciji. Ali nakon utakmice sve je bilo gotovo. Ja nisam zabrinut zbog Mariovog ponašanja. Ono što je važno jeste da je nakon utakmice sve bilo u redu. Nemamo nikakvih problema izmeðu Balotellia i Kolarova. Ne sviða mi se to što se dogodilo, ali razumijem da se tako nešto može dogoditi." dodao je Mancini.