Problematicni napadac Manchester Citya i talijanske reprezentacije Mario Balotelli ispricao se zbog zaraðenog crvenog kartona i preoštrog starta na Alexa Songa u jucerašnjoj utakmici protiv Arsenala.

Mladi talijanski reprezentativac je na svoj racun u posljednja dva dana dobio niz kritika, ukljucujuci i one koje su došle od Roberta Mancinija i talijanskog izbornika Cesarea Prandellija. Prandelli mu je porucio kako bi se trebao javno ispricati zbog svog ponašanja želi li ostati u konkurenciji za momcad koja ce Italiju predstavljati na Europskom prvenstvu ovog ljeta.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Balotelli je preko svog menadžera Mina Raiole poslao izjavu novinskoj agenciji ANSA, u kojoj je napisao: "Jako mi je žao zbog onog što se dogodilo, s obzirom na razocaranje u Manchester Cityu i posebno razocaranje Roberta Mancinija, kojega cijenim i volim. Svi cekamo konacnu presudu oko suspenzije. Što se tice moje buducnosti na kraju sezone, razgovarat cu s ljudima iz kluba pa cemo vidjeti."

Odluci li se engleski nogometni savez kazniti Balotellija i za start na Songa koji je na terenu prošao nekažnjeno, mogla bi uslijediti suspenzija u trajanju od cak devet utakmica, s obzirom da je jucer dobio i crveni karton, što mu je trece iskljucenje u sezoni.