Menadžer napadaca Chelsea Didiera Drogbe, Thierno Seidy, uvjeren je kako ce se uprava tog kluba odluciti ispuniti sve njegove zahtjeve i ponuditi mu produženje ugovora.

Još prošlog ljeta se cinilo kako je 34-godišnji napadac na izlaznim vratima londonskog kluba, nakon što mu je uprava odbila produžiti važeci ugovor, koji istjece na kraju ove sezone, na više od godine dana.

U sijecnju se takoðer govorilo o mogucnosti odlaska u kineski Shanghai Shenhua, gdje je otišao njegov suigrac Nicolas Anelka, kao i o mogucem transferu u Francusku, Sjedinjene Države ili Bliski Istok.

Meðutim, Seidy je uvjeren kako ce reprezentativac Obale Bjelokosti i ovog ljeta ostati u Chelseau, nakon što im je svojim golom donio pobjedu protiv Barcelone i prije svega pokazao kako još uvijek nije za otpis.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Pregovori s izvršnim direktorom Ronom Gourlayem su u tijeku i ocekujem kako ce oni dati rezultata prije kraja sezone. Vjerujem da ce ono što Didier trenutno pokazuje natjerati celnike kluba da se predomisle. Didier voli Chelsea i želi ostati, ali ako stvari budu morale ici u drugom smjeru, onda ce otici. Ovog puta možemo sami donijeti odluku. Didier ce na kraju sezone biti slobodan igrac, tako da je sam gospodar svoje sudbine što se tice potpisivanja posljednjeg ugovora u karijeri." rekao je Seidy.

Seidy je takoðer odbacio mogucnost ostanka u Engleskoj u slucaju da ne doðe do produženja ugovora s Chelseaem.

"Imamo puno ponuda sa svih strana. Ali jedna stvar je sigurna - ako Didier i sljedece sezone bude igrao u Engleskoj, to ce biti u Chelseau i nigdje drugdje."