Menadžer Tottenhama Harry Redknapp je odlucan u tvrdnji kako nece biti nikakvog egzodusa najboljih igraca u slucaju da taj klub ne izbori nastup u Ligi prvaka sljedece sezone.

Spursi su slavili samo jednom u posljednjih devet premierligaških utakmica i znacajno su kompromitirali svoje šanse za plasman u Ligu prvaka, buduci da su pali na peto mjesto na ljestvici.

Pred pocetak ove sezone dugo je trajala trakavica oko moguceg odlaska Luke Modrica u Chelsea, dok je interes za Garetha Balea pokazala Barcelona, ali Redknapp ne ocekuje odlazak niti jednog od spomenutih igraca.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ne, ne ocekujem njihov odlazak. Kad su oni došli u klub Tottenham nije bio u Ligi prvaka niti blizu plasmana u Ligu prvaka. Oni igraju za Tottenham, za veliki klub, i nema razloga da žele otici. Ako se ne plasiramo u Ligu prvaka ove sezone, pokušat cemo ponovno sljedece. Nema puno klubova boljih od Tottenhama u koje oni mogu preci."

"Gareth Bale i Luka Modric su potpisali višegodišnje ugovore. Gareth u Tottenhamu igra sjajno za tako mladog igraca. On treba ostati u Tottenhamu još nekoliko godina i nastaviti se razvijati. Mi smo jako puno napredovali u posljednje cetiri godine, moramo nastaviti istim putem i napredovati još više na ljestvici, te pokušati osvojiti Premier ligu. To nije nemoguce." kaže Redknapp.