Vezni nogometaš Chelsea Frank Lampard kaže kako njegov klub mora ponuditi Didieru Drogbi novi ugovor, nakon što je 'jedinstveni' napadac svojim golom doprinio osvajanju FA kupa.

Drogba je postao prvi igrac koji je zabijao golove u cetiri razlicita finala FA kupa postigavši gol protiv Liverpoola. 34-godišnji napadac je odbio jednogodišnje produženje ugovora, a londonski klub mu za sada odbija ponuditi dvogodišnje produženje suradnje.

"Ocajnicki želim da on ostane u klubu. On je fantastican igrac. On je stroj za golove. On je jedinstven. On nije samo jedan snažni napadac. On je izuzetno koristan za momcad. Postiže važne golove i to ne neprocjenjivo." rekao je Lampard.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Drogba, koji se povezuje s klubovima u Kini, Bliskom Istoku, Francuskoj i Sjedinjenim Državama, je pokazao svoju vrijednost postigavši svoj osmi gol u osam utakmica odigranih na Wembleyu.

"On je jedinstven. Ne postoji još jedan igrac kao što je Didier, ne s takvom snagom i završnicom. Svi moraju krenuti dalje u odredjenom trenutku i tada morate pronaci drugog igraca ili drugi stil igre, ali za sve ono što je napravio u ovom klubu on zaslužuje sve. Bilo je zadovoljstvo igrati s njim sve ove godine i bilo bi zadovoljstvo nastaviti igrati s njim, jer on donosi toliko problema protivnickim obranama. Njegovo tijelo je stroj, kad ga pogledate bez dresa. Nije nimalo izgubio na brzini ni na osjecaju za postizanje golova. Kao covjek, ja volim Didiera. Bez obzira na to što odluci, ostane li ili ode, on je heroj ovog kluba i bit ce upisan u njegovu povijest kao legenda." dodao je Lampard.