EuroNogomet, nogometni magazin

Rivaldo: Bilo bi sjajno za Ronalda imati Neymara pored sebe

Bivša zvijezda Barcelone Rivaldo smatra kako bi njegov sunarodnjak Neymar bio sjajno pojačanje za Juventus, koji je najnovija moguća destinacija o kojoj se priča u sagi oko Neymarovog odlaska iz Paris Saint-Germaina.


Neymar je nezadovoljan u Parizu i želi što prije otići iz kluba, a tamo ga više ne žele ni navijači ni čelnici tog kluba. Međutim, od povratka u Barcelonu za sada nema ništa, utišale su i priče o mogućem prelasku u Real Madrid, a sada se pojavila priča o mogućem prelasku u Juventus. Naravno, iza svega stoji novac, s obzirom da čelnici Paris Saint-Germaina žele vratiti što je moguće veći dio ogromne odštete koju su prije par godina isplatili Barceloni, dok za kontroverznog Brazilca danas nitko nije spreman isplatiti toliki iznos.

Juventus je prošlog ljeta u svoje redove doveo Cristiana Ronalda i vjeruju kako bi Neymar bio sjajan partner Portugalcu u napadu, a s tim se slaže i Rivaldo.

"U ovakvom trenutku, Neymar bi bio sjajno pojačanje za Barcelonu, unatoč svemu što se dogodilo nakon njegovog odlaska i činjenici da su neki ljudi protiv njegovog povratka. Ja mislim da bi on bio od velike pomoći sa svojim sjajnim nogometnim vještinama, na kraju bi uvjerio sve da je povratak na Nou Camp pravi potez.

Ipak, taj se transfer može kompletirati samo ako Barcelona odluči investirati u njega, jer je on skup igrač, a sada se čini kako je i Juventus zainteresiran za njega. Bilo bi sjajno vidjeti ga kako igra pored Cristiana Ronalda. Vjerujem da bi i Ronaldu bilo divno imati Neymara pored sebe, jer bi mu Brazilac puno pomogao asistencijama i golovima cijele sezone. Mogu čak zamisliti i kako sjajno međusobno kombiniraju na terenu, a Neymar bi mogao pomoći i dijeleći odgovornost, jer Juventus sada ima samo jednu veliku zvijezdu. Bio bi to koristan potez i za igrače, a naravno i za klub.

S obzirom na to da Neymar želi napustiti Paris Saint-Germain, bit će važno da se transfer kompletira prije kraja prijelaznog roka na kraju ovog mjeseca, jer bi mi nakon svega bilo teško ostati u Francuskoj. Imao bi sve navijače pored sebe, a nikad nije lako kad vam zvižde i vlastiti navijači. Ipak, Neymar ima dovoljno karaktera da se nosi s time ako bude potrebno i unatoč tome dokaže svoju vrijednost." rekao je Rivaldo.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN