Menadžer Paula Pogbe Mino Raiola je izjavio kako je njegov klijent nezadovoljan svojim statusom u Manchester Unitedu, te bi bilo najbolje da već u siječanjskom prijelaznom roku napusti taj klub.


Raiola je u razgovoru za današnje izdanje talijanskog lista Tuttosport rekao kako je dvadesetsedmogodišnjem francuskom reprezentativcu potrebna što skorija promjena sredine kako bi ponovno mogao davati svoj maksimum.

"Nema koristi okolišati, bolje je reći jasno, gledati naprijed i ne tražiti krivce. Paul je nesretan u Manchester Unitedu i nije više u mogućnosti davati ono najbolje od sebe i ono što se od njega očekuije. On mora promijeniti klub, mora promijeniti sredinu. On ima ugovor koji istječe za godinu i pol, na ljeto 2022., ali ja vjerujem kako je najbolje rješenje za obje strane prodati ga u sljedećem prijelaznom roku. U suprotnom će klub s Old Trafforda, s kojim imam odlične odnose, znati da riskiraju izgubiti ga bez odštete, s obzirom da igrač u ovom trenutku nema namjeru produžiti ugovor. Ako netko to ne razumije, onda taj zna jako malo o nogometu. U svakom slučaju, neka krive mene ako Paul ode sljedećeg ljeta." rekao je Raiola.

Raiola je kritizirao smjer u kojem se kreće United još od povratka Pogbe u taj klub prije četiri godine, a do transfera bi vjerojatno došlo već proteklog ljeta da pandemija korona virusa nije poremetila kretanja na tržištu igrača. Ranije ove sezone uprava Uniteda je iskoristila klauzulu po kojoj je jednostrano imala mogućnost produžiti ugovor do ljeta 2022. godine, kako bi izbjegla mogućnost da ga na kraju sezone izgube bez odštete.