Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, Juventus će uskoro poslati novu ponudu za produženje ugovora argentinskom reprezentativcu Paulu Dybali, koji bi mogao napustiti klub na kraju sezone ako do ljeta ne potpiše novi ugovor.


Dybalin trenutni ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni istječe u lipnju 2022. godine, a prema Tuttosportu, uprava kluba nema namjeru promijeniti uvjete svoje ponude za produženje suradnje.

Kao što je prije dva tjedna objavio Football Italia, klub je prošlog ljeta Dybali ponudio novi ugovor vrijedan deset milijuna eura po sezoni, ali je Argentinac odbio tu ponudu. Uprava Juventusa je spremna tek dodati u ugovor dodatni bonus u iznosu od dva milijuna eura, koji bi se aktivirao u slučaju ispunjenja različitih uvjeta. Ukoliko bi Dybala prihvatio ovu ponudu, postao bi drugi najskuplje plaćeni igrač Juventusa, iza Cristiana Ronalda, a bio bi plaćen jednako kao i Matthijs De Ligt.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici će se uskoro sastati s Dybalinim menadžerom Jorgeom Antunom, nakon čega će biti poznata i sudbina Argentinca u talijanskom klubu.

Dybala je u Juventus stigao iz Palerma 2015. godine za 40 milijuna eura i od tada je u 240 nastupa postigao 97 golova.