EuroNogomet, nogometni magazin

Papu Gomez potpisao ugovor sa Sevillom

Španjolski prvoligaš Sevilla potvrdio je dolazak u svoje redove argentinskog veznog nogometaša Papua Gomeza iz Atalante, s kojim je potpisan ugovor u trajanju od tri i pol godine, odnosno do kraja lipnja 2024. godine.


Tridesetdvogodišnji nogometaš iz Buenos Airesa je stigao u Andaluziju nakon što je proveo šest sezona u Bergamu, gdje se dokazao kao jedan od najkreativnijih igrača Serie A igrajući najčešće na poziciji lijevog krila ili lijevog veznog igrača.

Gomez je karijeru započeo u Arsenalu iz Sarandija, za koji je debitirao 2005. godine i u tom je klubu ostao do 2009. godine. Nakon toga je potpisao za San Lorenzo de Almargo, gdje se zadržao samo jednu sezonu, da bi preselio u redove tadašnjeg talijanskog prvoligaša Catanije. Na Siciliji je proveo tri sezone, a uslijedio je jednogodišnji izlet u Ukrajinu, gdje je nosio dres Metalista iz Kharkiva. Za Atalantu je potpisao po povratku iz Ukrajine i za ovaj klub odigrao 250 utakmica, postigavši pri tome 59 golova uz 71 asistenciju, a dobrim igrama je zaradio i poziv u reprezentaciju Argentine.

Gomez je sredinom prvog dijela tekuće sezone došao u sukob s trenerom Atalante Gian Pierom Gasperinijem, nakon čega je zatražio od uprave da mu dopusti odlazak u neki drugi klub, a na kraju se pokazalo kako će karijeru nastaviti u Sevilli.

Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN