EuroNogomet, nogometni magazin

Inter kompletirao tri transfera

Talijanski prvoligaš Inter je danas kompletirao tri transfera: od Parme je otkupljen ugovor Mattea Darmiana, dok je Matteo Politano prodan Napoliju, a Antonio Candreva Sampdoriji.


Sva trojica igrača već su bili na posudbama, Darmian u Interu, a Politano i Candreva iz Intera i svi su u svojim ugovorima imali klauzule o obveznom otkupu ugovora od strane klubova u kojima su bili na posudbi po ispunjenju određenih uvjeta.

Sampdoria će Interu za Candrevu isplatiti odštetu u iznosu od 2,5 milijuna eura, nakon što je osvojeni bod protiv Beneventa aktivirao klauzulu o obveznom otkupu ugovora.

Nastup Politana u dvoboju protiv Bologne značio je da će Napoli morati isplatiti 19 milijuna eura Interu za otkup njegovog ugovora.

Inter je bio obvezan otkupiti Darmiana od Parme za 2,5 milijuna eura, nakon što je klauzula aktivirana osvajanjem tri boda u utakmici protiv Fiorentine u petak.

Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN