EuroNogomet, nogometni magazin

Brat vlasnika PSG-a potvrdio Messijev dolazak

Brat katarskog emira, vlasnika Paris Saint-Germaina, Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani objavio je putem svog profila na Twitteru kako su pregovori između tog kluba i predstavnika Lionela Messija uspješno okončani, te će uskoro uslijediti i službena potvrda potpisivanja ugovora.


Trener Paris Saint-Germaina Mauricio Pochettino je još jučer potvrdio kako su pregovori započeli, a čini se kako su brzo i uspješno i završeni, dogovorom oko potpisivanja dvogodišnjeg ugovora, uz mogućnost produljenja suradnje na dodatnih godinu dana. Argentinac će u glavnom francuskom gradu zarađivati 40 milijuna eura po sezoni.

Ova vijest nije nikakvo iznenađenje, s obzirom na to da je Paris Saint-Germain jedan od rijetkih klubova na svijetu koji si mogu priuštiti Messijevu plaću, a posebno nakon što su iz Manchester Citya objavili kako oni nisu zainteresirani za eventualni Messijev dolazak.




Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN