Ruski prvoligaš Rubin kazan u svoje redove želi dovesti napadaca Tottenhama Romana Pavlyuchenka, koji je kronicno nezadovoljan svojim statusom u momcadi Harrya Redknappa.

Pavlyuchenkov menadžer Oleg Artemov je proteklog vikenda kritizirao celnike Tottenhama jer visokom odštetnom cijenom sprecavaju odlazak ruskog reprezentativca iz kluba, a priznao je i kako bi transfer u Rubin mogao biti atraktivna opcija za njegovog klijenta.

"Rubin je sjajna momcad, a Kurban Bekievich Berdiev je sjajan trener. Potpis za Rubin ne bi bio loš izbor za Pavlyuchenka. Nedavno sam razgovarao sa Berdievim, ali za sada još uvijek nema ništa konkretno po tom pitanju. Ali, moguce je da se dogodi da Roman nastavi svoju karijeru u Rubinu." rekao je Artemov.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Glasnogovorinik Rubina Maxim Lopuhov je priznao kako u njegovom klubu imaju dobro mišljenje o Pavlyuchenku, ali nije želio komentirati špekulacije o mogucem transferu.

"Naravno da iznimno cijenimo Romana. On je sjajan reprezentativni nogometaš koji može svaku momcad uciniti boljom. Ali ne mogu reci ništa o navodnom interesu našeg kluba. Prije svega zbog toga što ne znam odgovor, a drugo zato što ja nisam prava osoba za diskusiju o transferima." rekao je Lopuhov.