Djevojka vratara madridskog Reala Ikera Casillasa, španjolska tv voditeljica Sara Carbonero, otkrila je kako trener Jose Mourinho u posljednje vrijeme uopće više ne komunicira sa svojim igračima, dodavši kako je momčad podijeljena na dva tabora.


Španjolski list Marca nedavno je objavio kako su dvojica najdugovječnijih igrača u momčadi, kapetan Iker Casillas i njegov zamjenik Sergio Ramos, predsjedniku Florentinu Perezu zaprijetili odlaskom iz kluba na kraju sezone ukoliko Mourinho i dalje ostane trener, a iako su i njih dvojica i sam Perez naknadno to javno opovrgnuli, ako je vjerovati Sari Carbonero, u tim napisima ipak ima istine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Atmosfera u svlačionici nije baš najbolja. Poznato je kako Mourinho više ne komunicira sa svojim igračima. Svlačionica je podijeljena u ovom trenutku. Morat ćemo sačekati i vidjeti što će se dogoditi na kraju sezone i hoće li Mourinho otići." rekla je Carbonero u emisiji La Jugada.

Nije poznato je li mlada voditeljica podatke dobila od svog dečka, ili je samo čitala vijesti koje su pripremili urednici emisije, no svakako se može vjerovati da u njezinim riječima ima istine, s obzirom da se radi o djevojci kapetana momčadi.