Napadač madridskog Reala Cristiano Ronaldo kaže kako je sezona 2014/2015 bila vjerojatno najbolja u njegovoj karijeri, no očekuje kako će Zlatnu loptu za 2015. godinu ipak osvojiti nogometaš Barcelone Leo Messi.


Ronaldo i Messi su glavni kandidati za nagrdu koja će u siječnju biti dodijeljena na svečanosti u Zurichu, a Portugalac priznaje kako Argentinac ima prednost zbog činjenice da je s Barcelonom prošle sezone osvojio trostruku titulu.

"Da budem iskren, mislim da će Messi osvojiti Zlatnu loptu ove sezone, jer ovakav trofej ovisi o glasovima. Ja sam vjerojatno imao najbolju sezonu u svojoj karijeri, što je dobro, i bio sam najbolji strijelac u Europi, ali na kraju sve ovisi o glasovima i teško da ću ja dobiti nagradu, ali da budem iskren - ja nisam zabrinut zbog toga, jer kao što sam već puno puta rekao, nikad nisam mislio ni da ću je osvojiti tri puta." rekao je Ronaldo za emisiju The Jonathan Ross Show.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iako su Ronaldo i Messi već sedam godina glavni konkurenti u utrci za Zlatnu loptu, Ronaldo je odbio Messija nazvati svojim 'rivalom'.

"Ja nemam rivale, mi imamo normalan odnos. Dijelili smo ovu FIFA-inu pozornicu osam godina. Nitko to nije napravio prije - samo mi - tako da je to dobro.

Ja imam dobar odnos s njim. On igra za jedan klub, ja igram za drugi klub. Nismo kućni prijatelji, ali poštujemo jedan drugoga." dodao je Ronaldo.