Navijaci Juventusa toliko se žele riješiti skupog i prilicno beskorisnog napadaca Amaurija, da su ga odlucili staviti na prodaju putem eBaya.

Brazilac sa talijanskim državljanstvom je postao problem za klub iz Torina, buduci da je izvan svih planova trenera, skupo je placen, a nitko ga ne želi kupiti vec dvije godine.

Juventus je za Amaurija Palermu 2008. godine isplatio odštetu od 22,8 milijuna eura, a njegova tjedna placa je oko 65.000 eura, pa su navijaci ljutiti, a jedan od njih je odlucio preuzeti stvari u svoje ruke i Brazilca staviti na aukciju, ponudivši cak i besplatnu dostavu, no bez mogucnosti povratka novca u slucaju nezadovoljstva isporucenom robom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igriAmaurija se posljednjih tjedana povezivalo sa Fiorentinom, pa cak i Tottenhamom, ali cini se kako za sada nije ni korak bliže odlasku iz kluba.

Ukoliko se želite ukljuciti u aukciju za Amaurija, to još možete napraviti, s obzirom da ona traje još šest dana, a njegova trenutna cijena iznosi 10 milijuna eura.