Trener Porta Vitor Pereira odlučan je u tvrdnji kako su i Hulk i Joao Moutinho važan dio njegovih planova za sljedeću sezonu, unatoč činjenici da je veliki interes za njih pokazalo nekoliko engleskih premierligaša.


Hulk se najčešće proteklih mjeseci povezivao s Chelseaem, ali glavna prepreka realizaciji tog transfera je činjenica da Brazilcu u ugovoru stoji odštetna klauzula od čak 100 milijuna eura.

26-godišnji brazilski reprezentativac se trenutno nalazi u Londonu, gdje se s brazilskom olimpijskom reprezentacijom priprema za nastup na Olimpijskim igrama, a vjeruje se kako je osim Chelsea za njega zainteresiran i Tottenham, kao i sveprisutni Paris Saint-Germain.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Portugalski reprezentativac Moutinho je također na meti Tottenhama, koji traži potencijalnu zamjenu za Luku Modrića, a preostala dva kluba koja se povezuju s 25-godišnjim Portugalcem su Manchester United i opet Paris Saint-Germain.

Unatoč svemu, predsjednik Potra Pinto da Costa i dalje ponavlja kako želi dvojac zadržati u klubu, a s njim se slaže i trener Pinto da Costa.

"I Hulk i Joao Moutinho su u mojim planovima za sljedeću sezonu. Oni su naši igrači i vrlo su značajni za strukturu ove momčadi. Nisam zaokupljen mogućnošću da stignu bogate ponude iz Engleske, jer znam da je pozicija predsjednika po ovom pitanju jasna." rekao je da Costa.