Dvadesetjednogodišnji vezni nogometaš Juventusa i francuske reprezentacije Paul Pogba primio je jučer nagradu za najboljeg mladog igrača Svjetskog prvenstva u Brazilu, a tvrdi kako mu je cilj jednog dana postati i najbolji igrač na svijetu.


"Jako sam ponosan što sam dobio ovu nagradu i bila mi je čast igrati na Svjetskom prvenstvu. Ne mogu predvidjeti što će se događati u budućnosti, ali dat ću sve od sebe kako bih osvojio još trofeja. Nastavit ću naporno raditi. Moj cilj je postati najbolji igrač na svijetu." rekao je Pogba za FIFA.com


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iako je još uvijek vrlo mlad, Pogba je bio jedan od ključnih članova momčadi izbornika Didiera Deschamsa koja je dogurala do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Brazilu i ostavila vrlo dobar dojam, a bio je i strijelac prvog gola u pobjedi protiv Nigerije u osmini finala.

Bivši član Le Havrea i Manchester Uniteda svoje je nogometno ime stvorio u dvije odlične sezone u dresu Juventusa, a predvodio je i mladu francusku reprezentaciju do osvajanja naslova prvaka svijeta na U-20 Svjetskom prvenstvu u Turskoj 2013. godine.