Bivši najbolji nogometaš svijeta, te po mnogima i ponajbolji igrac svih vremena, Ronaldo, postaje menadžer Brazilskih nogometaša, a prvi klijent mu je Kaka.

Ronaldo se umirovio prije svega cetiri tjedna, no obecao je da ostaje u nogometnim vodama, a svoje obecanje je i ispunio, te je postao nogometni menadžer. U Sao Paolu je otvorio menadžersku agenciju, a kao bivši poznati nogometaš smatra se da ce pomocu svojeg imena imati veliki broj klijenata. Odmah prvi klijent mu je Real Madrid-ov i Brazilski maðionicar Kaka, koji je i na pragu odlaska iz Španjolskoga kluba, te  Ronalda ocekuje veliki posao, a sljedeca dva klijenta koji bi se trebali pridružiti Ronaldu su Neymar iz Santosa, te Lucas iz Sao Paola. Njih dvojica su mlade svjetske nade, a na Ronaldu je teret da te dvije mlade karijere, prepune buducnosti odvede na pravi put.

Nogometni Menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!

Za Radio Bandeiruante je Ronaldo i rekao par rijeci o svome novom poslu: "u Brazilu postoji mnogo vrhunskih nogometaša, no moramo izabrati samo nekoliko jer u pocetku nismo sposobni zastupati sve. Neymar i Lucas su zanimljivi jer su buducnost, a mnogo klubova se otima za njih, treba ih izvesti na pravi put, te bi  trebali igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine."