EuroNogomet, nogometni magazin

Brige Del Bosquea, šta se dogaða sa Piqeueom i Villom?

Izbornik Španjolske nogometne reprezentacije nije zadovoljan igrama Barceloninog dvojca, Piquea i Ville, a najvecog krivca za to vidi u treneru Guardioli.

Ozlijedom Puyola njegov partner u obrani Pique pao je u formi. Niti njegovo zdravstveno stanje nije najbolje, a i trener Guardiola stalno vrši rotacije na pozicije centralnih branica. Pique nije niti približno u formi u kakvoj je bio protekle dvije sezone, kada su ga smatrali ponajboljim obrambenim igracem svijeta. Izbornik Španjolske nogometne reprezentacije nezadovoljan je rotacijama Pepa Guardiole, u kojima su Pique i Villa jako pali u formi, a Europsko prvenstvo je na kraju sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!

Sa Davidom Villom je slicna stvar kao i s Piqueom, no Villa igra sve manje i manje, dok je Pique standardan u prvoj postavi. Napadaca Villu je Guardiola zamjenio sa veznjakom Cescom Fabregasom, te je tako promjenio i nacin igre Barcelone. U zadnjoj utakmici protiv Costa Rice Villa je bio strijelac, ali isto tako je propustio poentirati i brojne šanse. Engleski tabloidi smatraju kako ce na kraju sezone David Villa prijeci u Chelsea, izbornik Vicente Del Bosque ce Sergia Ramosa koristiti kao novog stopera Španjolske reprezentacije, dok bi  "njegov" desni bok trebao preuzeti Alavaro Arbeloa.Facebook

Twitter

Instagram

Na današnji dan

Utorak, 06 Svibanj 1941

Rođen Ivica Osim, bivši nogometaš Željezničara i nekoliko francuskih klubova i reprezentativac Jugoslavije, te trener Partizana, Sturma, Panathinaikosa i izbornik Jugoslavije i Japana.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN