Bivši kamerunski reprezentativac Samuel Eto'o je pred kraj igračke karijere ušao i u trenerske vode. Naime, tridesetčetverogodišnji nogometaš, koji je u lipnju potpisao trogodišnji ugovor s turskim Antalyasporom, imenovan je privremeno i trenerom ovog kluba.


Turski prvoligaš je 7. prosinca raskinuo ugovor s trenerom Yusufom Simsekom, a Eto'o ima priliku u tri sljedeće utakmice dokazati da zaslužuje i stalno mjesto trenera.

Eto'o će u trenerskom radu imati pomoć Mehmeta Ugurlua, sportskog direktora Antalyaspora.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Jedan od Eto'ovih nekadašnjih suigrača iz reprezentacije Partick M'boma kaže kako je iznenađen činjenicom da se bivši napadač Barcelone, Intera i Chelsea tako rano upustio u trenerski posao, ali je otkrio kako on odavno ima takve ambicije.

"Znam da je njegov plan bio postati trener, to mi je rekao prije puno godina. Ali iz onoga što znam, on nema nikakvog iskustva. Nadam se da će biti dobar trener, ali ne znam. On ima osobnost i znanje, ali nisam siguran da će imati strpljenja. Ako se može popraviti u onim stvarima u kojima je slab, onda bi mogao napraviti uspjeh." rekao je M'boma za BBC Sport.