Ova aplikacija je definitivno najbolji alat za sve Sportske fanove s Android ili iOS uređajima. Aplikacija Rezultati uživo pokriva rezultate i statistiku za nogomet i 31 drugi sport, te nekoliko tisuća različitih natjecanja/turnira.


To ju čini najboljom aplikacijom kad je u pitanju pokrivenost sportova i natjecanja. Također nudi jedinstvenu opciju ’Moje utakmice’ pomoću koje korisnici lakše prate utakmice koje ih zanimaju, iz bilo kojeg sporta.

Također, treba naglasiti da će korisnici moći pratiti sve utakmice Eura 2016 uživo putem live komentara u aplikaciji. Nemojte propustiti ni jednu od 51 utakmice ovog Eura i isprobajte ovu zanimljivu i korisnu aplikaciju koju bi svaki sportski fan trebao imati instaliranu na svom mobilnom uređaju.

Evo kratak pregled glavnih karakteristika ove aplikacije:

- brzi i točni rezultati uživo za nogomet i 31 drugi sport
- opcija Moje utakmice sa push obavijestima rezultata, postava, crvenih kartona I dr. – za praćenje samo onih utakmica koje je korisnik odabrao
- biranje najdražih natjecanja
- komentar uživo za najpopularnije lige (uključujući i sve utakmice na Euru 2016)
- međusobni omjeri u skoro svakom sportu i ligi
- detaljne ligaške tablice i tablice s najboljim strijelcima + ždrijebovi za sve sportove
- detaljna statistika za nogometne utakmice – uključujući i početne postave, strijelce, kartone i zamjene
- uživo statistika za odabrane sportove, npr. praćenje meča poen po poen u tenisu

Aplikaciju Rezultati uživo možete preuzeti ovdje:

 

 Novost je i originalna verzija aplikacije za android koja uključuje tečajeve i usporedbu tečajeva online kladionica koju možete skinuti direktno sa stranice Rezultati.com: http://www.rezultati.com/android/

Što je Rezultati.com?

Rezultati.com je internet stranica s najbržim i najopširnijim sportskim rezultatima na našem tržištu. Ona je dio globalne mreže internet stranica koje se bave sportskim rezultatima, a koja trenutno broji preko 50 milijuna posjetitelja mjesečno. Usluga koju nudi Rezultati.com stranica je prilagođena za PC/MAC korisnike, te pruža detaljne informacije za 32 sporta. Korisnici mogu pratiti rezultate i na svojim mobilnim uređajima putem gore navedenih aplikacija ili putem touch verzije za pametne telefone na internet adresi: t.rezultati.com. Korisnici sa sporom internet vezom mogu koristiti i pojednostavljenu mobilnu verziju na internet adresi: m.rezultati.com.

Kao što vidite, Rezultati.com nude najbrže rezultate uživo - bilo kada, bilo gdje!