Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez dobio je na svoj račun kompliment od bivšeg veznjaka Barcelone Xavija Hernandeza, koji je rekao kako je on dovoljno kvalitetan za obući dres Barcelone, kluba s kojim ga se povezivalo u ovoljetnom prijelaznom roku.


Osim Barcelone, za Mahreza je veliki interes pokazivao i londonski Arsenal, ali on je na kraju odlučio ostati u Leicesteru, klubu s kojim je prošle sezone senzacionalno osvojio naslov prvaka Engleske.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iako i bivši španjolski reprezentativac priznaje kako je sretan zbog činjenice da je dvadesetpetogodišnji veznjak produžio vjernost Leicesteru i odolio ponudama bogatijih klubova, naglašava kako on ima kvalitetu za dodatni iskorak.

"Mahrez je dovoljno dobar da bi igrao u Barceloni, ali sretan sam zbog toga što je odlučio ostati u Leicesteru. Jasno je da je on imao više opcija, ali da je Leicester ostao bez svog najboljeg igrača nakon tako velikog ostvarenja, to bi bila šteta. Bit će interesantno vidjeti kako će se Leicester snaći u Ligi prvaka ove sezone." rekao je Xavi za Shortlist.