Tridesettrogodišnji vezni nogometaš madridskog Reala Luka Modrić priznao je kako se osjećao umorno i psihički i fizički nakon sjajnog nastupa i rezultata na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Novi trener madridskog Reala Julen Lopetegui polako je od početka sezone vraćao sjajnog veznjaka u natjecateljski ritam, zbog čega je došao i na metu kritika slabo upućenih medija, no Modrić i sam otkriva kako je to bilo opravdano.

"Bio sam umoran nakon Svjetskog prvenstva, i fizički i psihički. Sada se počinjem osjećati puno bolje i mogu početi puno češće igrati. Osjećam se svježije i opuštenije, a ne kao da sam vezan." rekao je Modrić nakon pobjede u Ligi prvaka protiv Rome, u kojoj je upisao sjajnu asistenciju za Garetha Balea.

"Bila je to dobra pobjeda protiv Rome, pružili smo kompletnu predstavu, postigli tri gola i zadržali svoju mrežu netaknutom, postojao je dobar balans u momčadi. Sjajno je i dalje igrati uz Tonija Kroosa i Casemira, mi možemo zajedno igrati gotovo zatvorenih očiju i ugodno se osjećamo jedan pored drugoga.

Zlatna lopta? Ne razmišljam previše o tome. Ako je osvojim, onda super, a cijenim svaki glas, ali i ako je ne osvojim, život ide dalje." dodao je Modrić.