Bivši trener Porta, Intera, Chelsea, madridskog Reala i Manchester Uniteda Jose Mourinho kaže kako se namjerava vratiti trenerskom poslu u lipnju ove godine, kako bi mogao u potpunosti odraditi pripreme za novu sezonu sa svojom novom momčadi.

Portugalac je bez posla otkako je u prosincu prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu i od tada se bavi uglavnom komentatorskim poslom na različitim tv postajama. No, pedesetšestogodišnji trener spreman je za povratak svom glavnom poslu, iako je za sada neizvjesno gdje će to biti.

"Želim se vratiti trenerskom poslu u lipnju u novom klubu i pred početak priprema za novu sezonu. Znam točno što želim. Ne znam u koji točno klub želim, ali znam kakvu prirodu i dimenziju posla želim." rekao je Mourinho za beIN Sports.

Mourinho je potvrdio i kako je od odlaska iz Manchester Uniteda odbio nekoliko ponuda. Povezivalo ga se s madridskim Realom, ali tu je poziciju nakon odlaska Santiaga Solarija preuzeo Zinedine Zidane, a predsjednik Lyona Jean Michel Aulas je nedavno govorio o mogućnosti njegovog dovođenja u ovaj francuski klub.

Na pitanje novinara agencije France-Presse je li otvoren za mogućnost rada u Francuskoj, Mourinho je izjavio: "Teško je to reći. Kad bih rekao da ne bih ni uzeo u obzir tu opciju, ne bih bio iskren prema vama. Kad bih rekao da, počeli biste špekulirati o klubovima koji me možda zanimaju, koji će imati slobodnu trenersku poziciju. Mogao bih se vratiti i u zemlju koju već poznajem ili pokušati nešto doista veliko, kao što je raditi u petoj zemlji i osvojiti ponovno sve, kao što sam već radio. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Nema sumnje kako je i Mourinhova trenerska reputacija malo poljuljana nakon izuzetno neuspješne epizode u Manchester Unitedu, ali njegovi raniji rezultati i osvojeni trofeji daju mu za pravo da može birati gdje će nastaviti karijeru, ali i da bude zanimljiv kandidat svim velikim klubovima koji ovog ljeta budu tražili novog trenera.

Ukoliko se osjećate sretnim, umjesto pokušaja pogađanja gdje će Mourinho nastaviti karijeru, možete okušati sreću i u Jackpot City Casino, gdje vas očekuju brojne zanimljive igre.

Jedna od mogućnosti koje se spominju jeste i klupa minhenskog Bayerna, s obzirom da se Niko Kovač nije najbolje snašao u svojoj prvoj sezoni, a upravo bi to mogla biti peta država u kojoj bi Mourinho mogao pokušati osvojiti sve što se može.