EuroNogomet, nogometni magazin

Čeferin odmetnutim klubovima: Imate vremena ispraviti svoju pogrešku

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin ponudio je klubovima koji su se odmetnuli i osnovali vlastito zatvoreno natjecanje da se vrate pod okrilje krovne kuće europskog nogometa i tako isprave pogrešku koju su napravili priključenjem u takozvanu superligu.


"Imate vremena ispraviti svoje pogreške, svi imaju pravo napraviti pogrešku. Nogomet je dinamičan. To što ste danas veliki ne znači da ćete to biti i u budućnosti. Što je bio Manchester United prije Fergusona? Gdje je Juventus bio prije petnaest godina? Klubovi koji misle da su bogati i nedodirljivi bi se trebali sjetiti odakle dolaze. Bez UEFA-e, tko zna gdje bi oni danas bili." poručio je Čeferin.

Čeferin je zahvalio i vlasnicima i vodećim ljudima svih onih velikih klubova koji nisu uključeni u ovaj projekt na njihovoj stalnoj podršci, a posebno je istaknuo vlasnika Paris Saint-Germaina Nassera Al-Khelaifija.

Čelnici UEFA-e su za danas zakazali sastanak na kojem će raspravljati o svojim sljedećim koracima u odnosu na odmetnute klubove, a otvorena je mogućnost da svi oni budu izbačeni iz daljeg natjecanja u Ligi prvaka i Europa ligi, što bi značilo da će naslov prvaka Europe automatski pripasti Paris Saint-Germainu, a u finalu Europa lige bi igrali Roma i Villarreal.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN