Ako ste se ikada zapitali, da li se ijedan nogometaš Premier Lige oglašava na Facebooku ili Twitteru, i da li bi mogli postati njihov prijatelj/fan imamo pravo iznenaðenje za vas. Nakon nekoliko sati istraživanja, Euronogomet.com je skupio poprilicno veliku listu Twitter i Facebook racuna za vecinu premierligaških klubova.

Prošli tjedan, Manchester United je uzrokovao poprilicno komešanje kada je klub objavio kako je svojim igracima zabranio oglašavanje i korištenje društvenih stranica. cak su i njihovi rivali Manchester City krenuli tim trendom i zabranili svojim igracima istu stvar. Meðutim na listi cete vidjeti kako postoje neki igraci iz spomenutih klubova sa svojim profilima, ustvari šanse su veoma malene da jedan klub nema igraca sa profilom, te da smo uložili više vremena naša bi lista bila daleko veca.

Prije nego otkrijemo listu, zapamtite da su ovo igraci i njihove stranice koliko smo mi mogli saznati, i buduci da je bilo veoma puno Torresovih i Fabregasovih profila nismo bili sigurni u njihovu vjerodostojnost pa smo ih izbacili.

Bubnjeve molim.... lista slijedi.

 

 

 
Ukoliko ste sigurni da znate profil nekog premierligaškog igraca ili možete napraviti popis profila igraca neke druge lige pozivamo vas da se uclanite na naš forum i otvorite novu temu. Veliki broj profila prikazanih iznad su profili stvarnih nogometaša, ipak moguce je da su nas neki uspjeli prevariti.