Prijateljska utakmica između reprezentacija Belgije i Španjolske, koja je večeras trebala biti odigrana na briselskom stadionu Roi Baudoin, otkazana je u posljednji trenutak zbog pojačane opasnosti od terorizma, objavljeno je iz belgijskog nogometnog saveza.


Reprezentacija koja je vodeća na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici reprezentacija trebala je ugostiti Španjolce, ali nakon pariških napada, u kojima je sudjelovalo nekoliko belgijskih državljana, od kojih je organizator još uvijek u bijegu, razina prijetnje u Belgiji je podignuta na razinu između dva i tri (od maksimalno četiri), te je ministarstvo unutarnjih poslova preko svog kriznog centra naredilo otkazivanje utakmice.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"U konzultacijama s kompetentnim vlastima i španjolskim nogometnim savezom, belgijski nogometni savez je odlučio otkazati utakmicu. Na samom kraju večeri, belgijski nogometni savez je kontaktiran od strane vlasti, koje su preporučile da se ova utakmica ne igra, zbog razine opasnosti i trenutne nedostupnosti sumnjive osobe." objavljeno je iz belgijskog nogometnog saveza.