Nekadašnji najbolji svjetski nogometaš Diego Maradona ponovno se zbog nepromišljene izjave našao u središtu pažnje. Ovaj put mu je meta bio legendarni menadžer Manchester Uniteda cije je izjave nazvao "velikom šalom".

Maradonu je razljutila podrška koju je Ferguson dao menadžeru Manchester Cityja Robertu Manciniju u "slucaju Tevez". Mancini je, podsjetimo, izjavio da više ne racuna na argentinskog napadaca nakon što je ovaj odbio uci u igru u dvoboju protiv Bayerna u Ligi prvaka. Tevezov sunarodnjak Maradona, dakako, cijelu pricu doživljava drugacije.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!"Ferguson ne bi smio pricati o tome jer je on postao veliki trener tek kad su mu doveli velike igrace. Ferguson je branio Mancinija, a ja dobro poznajem Mancinija, a znam i Teveza, a ako Ferguson nije upucen u problem, ne bi smio pricati. Zato su njegove izjave velika šala." ne odvec suvislo je porucio Maradona, koji je trenutno trener Al Wasla u UAE-u.

"Vrlo je teško suditi o tom dogaðaju odavde, ali to je sve stara prica. Nije se to prvi put dogodilo. Vec smo prije culi da Tevez ne želi ostati i igrati u Manchester Cityju, a sada se to dogodilo i u utakmici. Stvari su izmakle kontroli." zakljucio je Maradona.

/Totalsport/